shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 10 van 11 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Biologisch katoenen Dekentje vuurtoren

Wiegdekentje met vuurtoren - bootjes en sterren. Een vrolijk biologisch katoenen dekentje voor het wiegje en de kinderwagen. Gemaakt van GOTS biokatoen.

Dekentje Bio katoen Forest Patch 75x100

Dit flanellen dekentje is van het merk David Fussenegger. Het dekentje is van biologisch katoen met het GOTS keurmerk. Heerlijk zacht en ideaal voor wieg - kinderwagen maar ook bank of bed.

Dekentje Bio katoen olifant-gestreept 75x100

David Fussenegger dekentje met olifanten design. Dit zachte flanellen dekentje is gemaakt van biologisch katoen met GOTS-keurmerk. Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw.

Dekentje Bio katoen wolk 75x100

Dekentje voor de wieg of kinderwagen - in verschillende kleuren met patroon. Gemaakt van zacht biologisch katoen. GOTS Gecertificeerd.

Flanellen dekentje biokatoen 100 x 150 cm - Flamingo

David Fussenegger dekentje flanel van biologisch katoen. De zachte dekentjes hebben het GOTS keurmerk voor biologisch textiel. Het dekentje is verkrijgbaar in verschillende designs.

Lena Ladybug dekentje biokatoen

Lena Ladybug is een fijn dekentje van biologisch katoen. Het dekentje - van het merk David Fussenegger is ideaal voor in de wieg - kinderwagen of als speelkleedje.

Made with Love dekentje biokatoen 75 x 100 cm

Dit zachte dekentje van David Fussenegger is ideaal voor in de kinderwagen - wieg of als speelkleed. De deken is gemaakt van GOTS biologisch katoen en 100% veilig voor je kindje.

Velours dekentje bio katoen egel

Dit zachte dekentje van biologisch katoen is ideaal voor in de wieg - kinderwagen of als speelkleed. Het David Fussenegger dekentje is gemaakt van GOTS gecertificeerd biokatoen.

Velours dekentje bio katoen olifant 100 x 150 - Blauw

Maja Elephant is een zacht velours dekentje van het merk David Fussenegger. Het dekentje is gemaakt van GOTS biokatoen. Het dekentje met olifantenopdruk is ideaal voor wieg - kinderwagen of als speelkleedje.

Velours dekentje bio katoen olifant 100 x 150 - Roze

Maja Elephant is een zacht velours dekentje van het merk David Fussenegger. Het dekentje is gemaakt van GOTS biokatoen. Het dekentje met olifantenopdruk is ideaal voor wieg - kinderwagen of als speelkleedje.

Vorige |  1  2  | Next

Geef een reactie