shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 10 van 13 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Broodtrommel en doosje set 16x12x5

De EcoLunchbox - broodtrommel en snackdoosje gemaakt van foodgrade rvs. De broodtrommel is geschikt voor de lunch en het snackdoosje voor de kleine pauze.

Broodtrommel Solo Rectangular 17x12x5

De Solo Rectangle - rechthoekige broodtrommel is gemaakt van foodgrade - zeer duurzaam rvs. BPA-vrij - plastic-vrij - weekmaker- en loodvrij en zorgt voor

Camping tray bord met vakjes RVS

Duurzaam RVS bord met 3 vakjes 21 x 24 -5 cm. Het bord is vaatwasserbestendig - bevat geen schadelijke stoffen en is onbreekbaar. Neemt geen geurtjes op.

Ecolunchtray bord met vakjes rvs

Duurzaam RVS bord met vakjes 18 x 23 cm - onbreekbaar en met een stoere uitstraling. Vaatwasbestendig - neemt geen geurtjes en smaakjes op en handig als k

Lunchbox RVS 17x13x7 Three in one Giant

Grote RVS broodtrommel Three in one Giant. Voor een grote lunch. Bento trommel met verschillende vakken. Foodgrade rvs - duurzaam en vrij van BPA etc.

Seal Cup Solo lekdicht en plasticvrij snackdoosje RVS 9 x 5 cm

Lekdicht RVS snackdoosje met siliconen deksel zonder schadelijke stoffen. Handig formaat voor de schoolpauze of een tussendoortje. Vaatwasserbestendig

Seal Cup Trio set lekdichte RVS lunchbakjes plasticvrij

Handige set van 3 lekdichte RVS lunchbakjes met gifvrij siliconen deksel. Stapelbare RVS bakjes om voedsel en snacks mee te nemen. Vaatwasserbestendig.

Seal Cup XL lekdichte lunchbox RVS 15 x 7 cm zonder plastic

Lekdichte lunchbox van veilig RVS. Houdt geen geuren vast en is makkelijk te reinigen in de vaatwasser. RVS broodtrommel met gifvrij siliconen deksel

Splashbox 3-in-1 lekdichte lunchbox plasticvrij

De 3-in-1 Splashbox van Ecolunchbox is een lekdichte en plasticvrije lunchbox bestaande uit drie delen. De lunchbox is gemaakt van roestvrijstaal met siliconen deksels. Vrij van BPA en ftalaat.

Splash Box lekdichte broodtrommel 16x12x5

Splash Box broodtrommel van roestvrijstaal en veilig siliconen. De EcoLuchbox broodtrommel is lekdicht - en kan veilig mee in vaatwasser en oven.

Vorige |  1  2  | Next

Geef een reactie