shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 8 van 8 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Arnica gel reistube Cool Lavender

Met de verkoelende Arnica gel van Go & Home verlicht je gemakkelijk spieren en gewrichten. De Cool Lavender gel van biologische lavendel heeft een versoepelend effect op de spieren. Verkrijgbaar in handige...

Hair & Body Wash Green Citrus

Met de Hair & Body Wash Green Citrus van Go & Home heb je biologische shampoo en douchegel ineen. Handige reistube van 30 ml of voor thuis 150 ml.

Hand & Body Lotion 2 in 1 reistube

De bio Hand & Body lotion van Go&Home is een fijne 2-in-1 formule voor een zachte huid. Bespaar ruimte met deze handige kleine reisflesjes.

Natuurlijke deodorant Amazing Aloe 50 ml

Deze deodorant op basis van natuurlijke ingrediè«nten biedt bescherming tegen zweet en luchtjes op een milde wijze. De Go & Home deodorant Amazing Aloe is op basis van biologische aloè« vera die de...

Natuurlijke make-up remover Creamy Lemongrass

Met de Go & Home gezichtsreiniger verwijder je make up en reinig je het gezicht op een milde en natuurlijke manier. De make-up remover is van 100% natuurlijke ingrediè«nten en geschikt voor veganisten.

Natuurlijke styling gel Summer Splash

Summer Splash natuurlijke styling gel van Go & Home met natuurlijke ingrediè«nten brengt het haar in model zonder het uit te drogen. 30 of 150 ml.

Shave & Conditioner 2 in 1 reistube

De biologische Shave & Conditioner twee-in-een formule van Go & Home is in 30 ml handig voor op vakantie en ook verkrijgbaar in 150 ml voor thuis.

Voet & Been cr??me 2-in-1 spierverzorging

Met deze fijne Voet en Been crè¨me van Go & Home heb je altijd de juiste verzorging bij de hand. Bij vermoeide benen en voeten masseer je deze natuurlijke crè¨me gemakkelijk in. Verkrijgbaar in 30...

Geef een reactie