shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 10 van 29 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Automatisch rietje voor Haakaa babyfles

Met dit automatische rietje voor de Haakaa babyfles maak je flesdrinken nog eenvoudiger. Laat je baby of peuter in iedere positie drinken zonder luchtbelletjes.

Bamboe kinderbestek set van twee lepeltjes

Het merk Haakaa komt met dit fijne setje van drie bamboe lepels. Het kinderbestek setje is veilig - stevig en geschikt voor de kleinste handjes.

Bamboe kinderbestek set van twee vorkjes

Deze set van drie bamboe vorkjes van het merk Haakaa is ideaal voor de kleinste handjes. Laat je kindje zelf leren eten met dit veilige kinderbestek.

Bamboe kinderbestek vork en lepel

Dit fijne kinderbestek setje van Haakaa is een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor plastic bestek. Bamboe bestek vrij van schadelijke stoffen.

Beschermdop voor Haakaa babyfles

Handig deksel voor de Haakaa babyflesjes. Haakaa babyflesje en assecoires van veilige - gifvrije materialen. Veilig voor baby en milieu.

Glazen babyflesje met brede opening meegroeiend - 180 ml

Dit praktische Haakaa babyflesje met wijde opening is gemaakt van veilig glas. Het flesje is vrij van schadelijke stoffen en veilig voor je baby

Glazen babyflesje met brede opening meegroeiend - 260 ml

Dit praktische Haakaa babyflesje met wijde opening is gemaakt van veilig glas. Het flesje is vrij van schadelijke stoffen en veilig voor je baby

Herbruikbaar dik rietje roestvrij staal 1 cm

Dit Haakaa rietje van roestvrij staal is herbruikbaar en daarmee niet belastend voor de natuur. Een foodgrade rvs rietje is veilig - stevig en handig.

Kinderbestek beertje van roestvrij staal

Dit vrolijke kinderbestek van Haakaa is gemaakt van het veilig en stevige roestvrij staal. Rvs is veilig - stevig en gaat heel lang mee.

Lepelrietje herbruikbaar van roestvrij staal

Dit rvs rietje van Haakaa heeft een handig opzetstukje in de vorm van een lepel. Het herbruikbare rietje van roestvrij staal is veilig en super stevig.

Vorige |  1  2  3  | Next

Geef een reactie