shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 7 van 7 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Bondifly knuffeldeken biokatoen voor couveuse kindje

Ondersteunende knuffel voor couveuse kindjes van GOTS biologisch katoen. De Bondifly van Keptin Jr is speciaal ontworpen voor prematuur geboren baby's.

Knuffel Bio katoen Little Toddel vanaf de geboorte

Little Toddel Knuffel voor je baby gemaakt van zacht biologisch katoen in de vorm van een konijn. Het biokatoen is GOTS gecertificeerd.

Knuffel biologisch katoen 17 cm Little Zmooz

Little Zmooz van Keptin-Jr heeft een lief gezichtje. Zmooz is gemaakt van biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. Little Zmooz is heerlijk zacht.

Knuffel biologisch katoen 24 cm Zmooz

Zmooz van Keptin-Jr is gemaakt van GOTS biologisch katoen. De vulling is van gerecycled PET. Zmooz heeft een herkenbaar gezichtje en is lekker zacht

Knuffelkonijn Tjumm 28 cm Bio katoen

Lekker groot - stevig en zacht knuffelkonijn Tjumm van Keptin Jr. Biologisch katoen pluche - GOTS gecertificeerd. 28 cm lang. Wasbaar en pluist niet.

Labeldoekje Bloem van biokatoen

Zacht knuffeldoekje Bloem met labeltjes van GOTS biologisch katoen. Labeldoekje voor baby's om mee te spelen en knuffelen. Vrij van schadelijke stoffen.

Rammelaar Natuur bruin biokatoen Little Zmooz 17 cm

Lief knuffeltje met zachte rammelaar van GOTS biologisch katoen. Little Zmooz Natuur bruin van Keptin Jr is 17 cm lang en wasbaar op 30 graden.

Geef een reactie