shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 9 van 9 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Anti-onzuiverheden gel pen

Anti-onzuiverheden gel pen voor tieners - droogt puistjes en andere onzuiverheden uit. De huid wordt gezuiverd en verzacht. Inhoud: 2 ml.

Beautifying Day Cream Perzik Sinaasappel dagcreme

Biologische dagcrè¨me voor tieners hydrateert de huid. De dagcrè¨me heeft een geur van perzik en sinaasappel. Inhoud 40 ml. Dermatologisch getest.

Cleansing Foam

De Cleansing Foam voor tieners maakt de huid super zacht. Het reinigingsschuim is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. Inhoud: 125ml

Cleansing micellar water make-up remover

Micellair reinigingswater is een fijne make-upremover en irriteert de huid niet. Ideaal voor tieners. Geur van appel - dermatologisch getest.

Enhancing Mascara Zwart

Divine Mascarade Enhancing Mascara van Lady Green zorgt voor volume en lengte van de wimpers voor intens en dramatisch effect.

Verzorgende handcr??me citroen Zeste Magique

Zachte Lady Green handcrè¨me Zeste Magique met aloè« vera en sheaboter - ruikt naar citroentaart. Ecocert en speciaal voor jonge vrouwen. 30 ml

Verzorgende Lip Care Gloss - Framboos

Lip Care Gloss in twee kleuren: naturel en framboos. Hydrateert en beschermt de lippen en geeft glans. 100% natuurlijke ingrediè«nten.

Verzorgende Lip Care Gloss - Naturel

Lip Care Gloss in twee kleuren: naturel en framboos. Hydrateert en beschermt de lippen en geeft glans. 100% natuurlijke ingrediè«nten.

Zachte Gezichtsscrub

De Gentle Facial Scrub voor tieners verwijdert dode huidcellen voor een zachte en stralende huid. Inhoud: 75 ml.

Geef een reactie