shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 10 van 24 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Active Flip Cap voor Lifefactory flessen - Optic White

De active flip cap is een handige dop voor gemakkelijk drinken voor op de glazen Lifefactory flessen. Ideaal voor thuis - kantoor en de sportschool.

Afsluitdoppen Lifefactory Glazen babyfles

Met de twee afsluitdopjes kun je de vloeistof in de fles veilig vervoeren of invriezen.

Babyfles glas met siliconen hoes 120 ml

Glazen babyfles gegarandeerd zonder schadelijke stoffen. De flessen van Lifefactory zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk ingevroren kunnen worden.

Babyfles glas met siliconen hoes 260 ml

Glazen babyfles gegarandeerd zonder schadelijke stoffen. De flessen van Lifefactory zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk ingevroren kunnen worden.

Classic cap lekdichte dop Lifefactory flessen

De witte Classic cap is een 100% lekdichte dop voor op de glazen Lifefactory flessen. Ideaal voor in de tas en onderweg.

Drinkfles van glas Axis Straw met rietje 650 ml

Glazen drinkfles Lifefactory met Axis Strawcap draaibaar rietje. 650 ml. Met siliconen hoes in vrolijke kleuren. BPA-vrij - zonder schadelijke stoffen.

Glazen drinkfles Active Flip Cap 470 ml

Mooie glazen drinkfles van Lifefactory. Milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. Met een siliconen hoes en praktische active flip cap.

Glazen drinkfles Axis Straw met rietje 470 ml

Glazen drinkfles met Axis Straw draaibaar rietje. Met gekleurde siliconen hoes. Schoolbeker van glas BPA-vrij - zonder schadelijke stoffen. 470 ml

Glazen drinkfles lekvrij 350 ml siliconen hoes

Lifefactory schoolbeker met siliconen hoes van glas. Lekdicht - milieuvriendelijk en 100% vrij van schadelijke stoffen. Deze glazen drinkbeker heeft een inhoud van 350 ml en is lekdicht.

Glazen drinkfles lekvrij 470 ml siliconen hoes

Een glazen fles is milieuvriendelijk en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Door de hoes veilig en praktisch - ideaal voor onderweg. De fijne waterfles is lekdicht.

Vorige |  1  2  3  | Next

Geef een reactie