shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 10 van 25 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Badcape tweelagig biokatoen 75 x 75 cm

Badcape of omslagdoek van biologisch katoen. De badcape is creme met een lichtblauwe rand en gemaakt van dubbellaags biologisch katoen - GOTS gecertificeerd.

Bambini slaapzak lange mouw biokatoen 60 en 80 cm TOG 1.0-2.5

Bambini slaapzak biologisch katoen van Lotties - TOG 1 -0- 2 -5. Zachte babyslaapzak met lange mouw. Biokatoenen slaapzak met een lengte van 60 of 80 cm.

Binnenzak dons voor Bambini slaapzak 1 TOG

Losse donzen binnenzak voor extra warmte in de winter. Past in Lotties Bambini slaapzak meegroeiend 4-seizoenen in plaats van de katoenen binnenzak. Verantwoord dons.

Heilwolle genezende wol

Heilwolle - genezende wol - wordt gebruikt bij herstel van beschadigde huid - zoals babybilletjes en beschadigde tepels. Deze Heilwolle is van biologische w

Hemdje ongekleurd biologisch katoen unisex

Hemdje voor jongens of meisjes. Heel eenvoudig en basic. Het hemdje is gemaakt van biologisch ongekleurd katoen. GOTS gecertificeerd.

Hoeslaken badstof biokatoen wieg ledikant kinderwagen

Hoeslaken biologisch katoen. Badstof creme kleur. Biologisch katoenen hoeslaken voor ledikant wieg en kinderwagen. Zachte badstof GOTS biologisch katoen

Knuffel knisperzakje biologische katoen

Baby knuffel in de vorm van een knisperzakje. Het zachte - GOTS biologisch katoenen zakje is gevuld met kersenpitten en maakt een knisperend geluid.

Matras baby wieg of kinderwagen 3 cm - 73 x 40 ovaal

Dit baby matras voor de wieg is gemaakt van een kokoskern gemixt met natuurlijk rubber. De tijk (hoes) is gemaakt van biologisch katoen.

Matras baby wieg of kinderwagen 3 cm - 76 x 35 ovaal

Dit baby matras voor de wieg is gemaakt van een kokoskern gemixt met natuurlijk rubber. De tijk (hoes) is gemaakt van biologisch katoen.

Matrasbeschermer waterdicht

Matrasbeschermer / molton voor de wieg of het ledikantje van je baby of 1 persoonsbed - fijn om je matras te beschermen tegen bijvoorbeeld ontlasting en

Vorige |  1  2  3  | Next

Geef een reactie