shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 10 van 11 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Dunne Viltstiften uitwasbaar en gifvrij 2 mm

Viltstiften met dunne punt om netjes mee te kleuren met verf op waterbasis. Geschikt vanaf 3 jaar. Glutenvrije viltstiften zonder schadelijke stoffen.

Eierverf of natuurverf voor papier

Eierverf - ook gewoon geschikt voor papier. De eierverf is gemaakt van plantaardige grondstoffen - plantenextracten en levensmiddelenkleuren. 6 kleuren eie

Klei zacht en gifvrij 600 gr

De klei is herbruikbaar - verfbaar - uitwasbaar en eenvoudig schoon te maken. Vrij van schadelijke stoffen - van natuurlijke materialen.

Klei zacht en gifvrij dierenkleuren 600 gr

De klei is herbruikbaar - verfbaar - uitwasbaar en eenvoudig schoon te maken. Vrij van schadelijke stoffen en van natuurlijke materialen.

Klei zacht en gifvrij Ecofee 600 gr

De klei is herbruikbaar - verfbaar - uitwasbaar en eenvoudig schoon te maken. Vrij van schadelijke stoffen. Klei gifvrij

Magische viltstiften uitwasbaar en gifvrij 6 mm

Viltstiften met stevige punt die zelfs bij hard drukken niet kapot gaat. 9 kleuren en 1 toverstift die kleur verandert. Viltstiften glutenvrij en gifvrij

Natuurlijke kinderlijm glutenvrij

Uitwasbare kinderlijm voor papier en karton. Ook als de lijm opgedroogd is - is de lijm nog uitwasbaar. Glutenvrij en zonder schadelijke stoffen.

Verf van natuurlijke kleurstoffen

Natuurlijke waterverf zonder schadelijke stoffen in mooi metalen blik. 12 kleuren die allemaal voortkomen uit de natuur.

Viltstiften hervulbaar met water glutenvrij

Navulbare viltstiften op waterbasis met stevige punt die zeer lang mee gaan. 10 kleuren - glutenvrij. Hervulbare stiften zonder schadelijke stoffen.

Viltstiften stompe punt vanaf 2 jaar glutenvrij

Viltstiften met stompe - korte punt. Al geschikt vanaf 2 jaar. 10 kleuren. Dikte van de punt is 5 mm. Glutenvrij. Viltstiften zonder schadelijke stoffen.

Vorige |  1  2  | Next

Geef een reactie