shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 7 van 7 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Babylepels set van 2 siliconen zonder plastic

Oogaa set van 2 babylepeltjes van veilig en onbreekbaar siliconen zonder schadelijke stoffen. BPA-vrij. Lepeltjes voor baby's in verschillende kleuren.

Diep kinderbordje siliconen zonder plastic

Oogaa diep kinderbordje van veilig en onbreekbaar siliconen zonder schadelijke stoffen. BPA-vrij. Schaaltje voor baby's in verschillende kleuren.

Kinderbord met vakken siliconen zonder plastic

Oogaa kinderbord met 3 vakken van veilig en onbreekbaar siliconen zonder schadelijke stoffen. BPA-vrij. Vakkenbord voor baby's in verschillende kleuren.

Kinderservies siliconen zonder plastic

Kinderservies Oogaa van onbreekbaar siliconen zonder schadelijke stoffen. BPA-vrij. Diep bord met bestek voor baby's en kinderen in verschillende kleuren

Lepel Trein siliconen zonder plastic

Oogaa babylepel met trein van veilig en onbreekbaar siliconen zonder schadelijke stoffen. BPA-vrij. Leuke lepel voor baby's in verschillende kleuren.

Lepel vliegtuig siliconen zonder plastic

Oogaa babylepel met vliegtuig van veilig en onbreekbaar siliconen zonder schadelijke stoffen. BPA-vrij. Leuke lepel voor baby's in verschillende kleuren.

Placemat siliconen zonder plastic

Placemat van Oogaa van veilig siliconen. Vrij van PVC - BPA en andere schadelijke stoffen. Vrolijke placemat voor kinderen in verschillende kleuren.

Geef een reactie