shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 10 van 15 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Babyfles RVS zonder plastic 150 ml meegroeiend

De Pura Kiki fles van RVS is vrij van schadelijke stoffen en praktisch in gebruik. De babyfles is om te bouwen naar tuitbeker - rietjesbeker of sportdop

Babyfles RVS zonder plastic 325 ml

De RVS speenfles van Pura Kiki bevat geen schadelijke stoffen en kan omgebouwd worden naar tuitfles - sportbidon en rietjesfles. Met siliconen sleeve.

Bidon RVS zonder plastic 850 ml

De RVS bidon heeft een verwisselbare dop en siliconen hoes. De RVS sportfles is BPA-vrij - vrij van plastic en vrij van schadelijke stoffen.

RVS rietjesbeker thermos zonder plastic 250 ml meegroeiend

De Pura thermos RVS drinkfles met rietje bevat geen schadelijke stoffen. Op de RVS rietjesfles past ook een speen - tuit en sportdop. BPA-vrij

RVS rietjesbeker zonder plastic 325 ml meegroeiend

De Pura Kiki drinkbeker kan door de dop te wisselen ook fungeren als babyfles - tuitbeker of bidon met sportdop. Zonder plastic en schadelijke stoffen.

Siliconen afsluitdisk lekdicht voor Pura RVS drinkflessen

Afsluitdisk van Pura is geschikt voor alle Pura RVS drinkbekers. De afsluitdisk is BPA-vrij - plasticvrij en vrij van schadelijke stoffen. 3 stuks

Siliconen reisdop voor Pura drinkbekers RVS

Pura reisdop past op alle Pura RVS drinkflessen. De reisdop is BPA- en plasticvrij. Bevat geen schadelijke stoffen. 2 stuks per doosje.

Siliconen rietje voor Pura RVS drinkbekers

Pura Kiki siliconen rietje zonder plastic past op alle Pura drinkbekers RVS. Het rietje is BPA-vrij en vrij van schadelijke stoffen.

Siliconen Spenen Pura drinkbekers zonder plastic

Set van 2 spenen voor op de drinkflessen van Pura. Vier verschillende maten. De siliconen speen is BPA- en plasticvrij. Zonder schadelijke stoffen.

Siliconen sportdop voor Pura RVS drinkbekers

De siliconen sportdop past op alle Pura RVS bidons. De sportdop is BPA-vrij - plasticvrij en vrij van schadelijke stoffen. In verschillende kleuren.

Vorige |  1  2  | Next

Geef een reactie