shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 10 van 22 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Babyborstel tot 1 jaar

Baby borstel met zachte geitenharen speciaal voor het gevoelige hoofdje van de baby. Snoezige babyborstel van geolied perenhout.

Badthermometer

Handige badthermometer die drijft op het water voor makkelijk aflezen. Bad thermometer van beukenhout gaat tot maximaal 50°C

Beukenhouten haarborstel middellang en lang haar

Redecker haarborstel met hard haar voor middellang en lang haar. Haarborstel met echte haren. Redecker haarborstel van gewaxt beukenhout.

Beukenhouten haarborstel voor lang fijn haar

Redecker haarborstel met hard haar voor lang en fijn haar. Haarborstel met echte haren. Redecker haarborstel van gewaxt beukenhout.

Borsteltje ideaal voor schoonmaken rietjes

Borsteltje voor het schoonmaken van herbruikbare rietjes - doorsnede 1 cm. 13 centimeter lang en gaat gemakkelijk door rietjes en tuitjes.

Cederhout rood Anti Mot

Met cederhout houdt u uw garderobe mot-vrij op een milieuvriendelijke manier. De rode ceder ruikt zeer aangenaam - maar is ondraaglijk voor motten.

Flessenborstel echt haar

Babyflessen borstel van Redecker voor schoonmaken van babyflessen maar ook gewone flessen. Extra lange flessenborstel met echte haren.

Haarborstel beukenhout voor dik - lang haar

Redecker haarborstel met metalen pinnen speciaal voor lang en dik haar. Haarborstel Redecker met extra lange pinnen. Haarborstel van geolied beukenhout.

Houten flessenborstel echt haar

Flessenborstel met echt paardenhaar van onbewerkt hout. Handig voor het schoonmaken van babyflessen en gewone flessen. Extra lange borstel van 35 cm.

Houten puntkam

Houten puntkam Redecker is antistatisch. Redecker puntkam gemaakt van duurzaam beukenhout.

Vorige |  1  2  3  | Next

Geef een reactie