shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 8 van 8 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Boc'n'Roll Eco foodwrap

Fijn katoenen boterhamzakje voor hergebruik. Boc'n'Roll sandwich wrap voor het meenemen van brood - fruit en meer. BPA-vrij.

Boc'n'Roll Kids foodwrap

Boc'n'Roll sandwich wrap is het ideale alternatief voor vervuilende plastic boterhamzakjes of grote broodtrommels. Ideaal voor onderweg. BPA-vrij.

Boc'n'Roll Square foodwrap

Fijn polyester boterhamzakje voor hergebruikt. Boc'n'Roll sandwich wrap voor het meenemen van brood - fruit en meer. BPA-vrij.

Boc'n'Roll Tiles foodwrap

BPA-vrij boterhamzakje Boc'n'Roll is herbruikbaar en beter voor het milieu dan vervuilende plastic zakjes. Sandwich wrap tiles is ideaal voor onderweg.

Boc'n'Roll Young foodwrap

Stoer boterhamzakje voor hergebruik. Dit broodzakje is BPA-vrij en makkelijk schoon te maken. Handig voor het meenemen van brood - fruit en andere snacks

Snack'n'Go Eco boterhamzakje 18 x 18 cm

Hetbruikbaar Boterhamzakje met klittenband. Dit broodzakje is BPA-vrij en makkelijk schoon te maken. Handig voor het meenemen van brood - fruit en snacks.

Snack'n Go Kids boterhamzakje 16 x 16 cm

Een BPA-vrij boterhamzakje - herbruikbaar en daardoor beter voor het milieu dan plastic zakjes. Handig voor het meenemen van boterhammen of fruit.

Snack'n'Go Tiles boterhamzakje 18 x 18 cm

BPA-vrij boterhamzakje Snack'n'Go is herbruikbaar en beter voor het milieu dan vervuilende plastic zakjes. Wasbaar sandwich zakje ideaal voor onderweg.

Geef een reactie