shopping


of zoek op winkelier, categorie of merk
Resultaat: 1 tot 9 van 9 | Sorteer Op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog | Hoog naar Laag

Bouwpakket Amerikaanse windmolen

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen Amerikaanse windmolen die echt begint te werken op zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Bouwpakket F1 racewagen op zonne-energie

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen F1 racewagen met draaiende propeller op zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Bouwpakket helicopter op zonne-energie

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen helicopter met draaiende propeller op zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Bouwpakket Hollandse molen op zonne-energie

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen oer-Hollandse molen die echt begint te werken op zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Bouwpakket kerk op zonne-energie

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen kerk die verlicht wordt met zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Bouwpakket satelliet op zonne-energie

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen satelliet met draaiende propeller op zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Bouwpakket vliegtuig op zonne-energie

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen vliegtuig met draaiende propeller op zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Bouwpakket vuurtoren op zonne-energie

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen vuurtoren die echt begint te werken op zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Bouwpakket watermolen op zonne-energie

Bouwpakket voor kinderen van Solexpert. Bouw je eigen watermolen die echt begint te werken op zonne-energie. Geen batterijen nodig.

Geef een reactie