Rietjes

Herbruikbare rietjes siliconen set van 6 rietjes

Deze set van 6 herbruikbare rietjes van het merk silikids is gemaakt van veilig siliconen. De rietjes zijn vrij van plastic - BPA en andere schadelijke stoffen. Ze mogen mee in de vaatwasser - en zijn...

Lifefactory Straw Cap dop met rietje

Lifefactory Straw Cap. Makkelijk rechtop drinken met een rietje. Vrij van schadelijke stoffen. Past op de 350 - 470 en 650 ml flessen van lifefactory.

RVS thermos drinkfles met rietje 470 ml

De Zoli thermos RVS drinkfles met rietje bevat geen schadelijke stoffen. Op de RVS rietjesfles past ook een speen - tuit en sportdop. BPA-vrij

Herbruikbaar dik rietje roestvrij staal 1 cm

Dit Haakaa rietje van roestvrij staal is herbruikbaar en daarmee niet belastend voor de natuur. Een foodgrade rvs rietje is veilig - stevig en handig.

Drinkbeker met rietje en tuitje glas 125 ml

Glazen drinkbeker met siliconen hoes. De beker komt met een tuitje en een rietje dus kun je lang gebruiken. Vrij van schadelijke stoffen zoals bpa.

Rietjes herbruikbaar siliconen

Herbruikbare Green Paxx rietjes - vaatwasserbestendig - opvouwbaar - eenvoudig mee te nemen. Drinken heel fijn en je hoeft geen rietjes meer weg te gooien.

Rvs rietjes met siliconen opzetstuk- 8 mm set van 4

Set van 4 herbruikbare - BPA vrije rietjes - 8 mm Duurzaam genieten van je drinken met deze Klean Kanteen Straw set van roestvrij staal met siliconen.

Reserve rietjes Lifefactory

Set van 3 siliconen reserve rietjes voor Lifefactory rietjesbekers. Eenvoudig op maat te maken.

RVS rietjes duurzaam en herbruikbaar

Twee rvs rietjes herbruikbaar - vrij van schadelijke stoffen zoals BPA - pvc - weekmakers en lood. Gerecyclede verpakking - milieuvriendelijk.

Glazen drinkfles Axis Straw met rietje 470 ml

Glazen drinkfles met Axis Straw draaibaar rietje. Met gekleurde siliconen hoes. Schoolbeker van glas BPA-vrij - zonder schadelijke stoffen. 470 ml