Kortingscode: Nieuwe collectie Peopletree

De Fall/Winter 2014 collectie van fairtrade pionier Peopletree is gearriveerd! Met de kortingscode GGG10 ontvang je als trouwe lezer bovendien 10% korting op de gehele (niet afgeprijsde) collectie. De verzendkosten vanuit Engeland zijn zo rond de 10 Euro.

Kijk ook eens bij een van de lokale adresjes of ze je gewenste artikel op voorraad hebben of spoor je favoriete kledingwinkel aan Peopletree in de collectie op te nemen. Winkeliers kunnen hiervoor contact opnemen met Charlie & Mary agency. Hier kun je als consument ook terecht voor een overzicht van lokale verkoopadressen.

Onderstaand mijn persoonlijke top 3 van het moment:

Peopletree - ZANDRA RHODES CUBES COLLAR DRESS - 100% Organic Cotton.

ZANDRA RHODES CUBES COLLAR DRESS – 100% Organic Cotton. De collar dresses zijn al een tijdje te vinden op Pinterest en lijken deze winter ook in het Nederlandse straatbeeld echt door te gaan breken. Het ontwerp van top designer Zandra Rhodes is gebaseerd op het patroon dat ze tijdens haar afstudeeropdracht (back in the 60s) heeft ontworpen. Het jurkje is tijdens diverse gelegenheden te dragen. Overdag met een b.v. een klassiek vest en lekkere comfortable instappers of ’s avonds naar een feest met een panty en lekker opvallende (b.v. felrode of felroze ) pumps.

Peopletree - RUTHIE ZIG ZAG DRESS - 100% Organic Cotton

RUTHIE ZIG ZAG DRESS – 100% Organic Cotton. Lekker veilig in navy, maar dan wel met een trendy zig-zag patroon. Gecombineerd met b.v. dit warme Fair Isle vest en een warme maillot creëer je een comfy winterse look. Vergeet ook niet het bijpassende tasje mee te bestellen.

http://www.peopletree.co.uk/mens/mens-classic-shirt-in-black

MEN’S CLASSIC SHIRT IN BLACK – 100% organic cotton. Een klassiek zwart overhemd staat bijna elke man goed!

Bekijk ook eens deze Fall/Winter 2014 video’s op Youtube voor de nodige inspiratie.

Zandra Rhodes “Happy Woman” Fall/Winter Collectie voor Peopletree

Zandra Rhodes Happy Woman product launch

Peopletree Sustainable Elegance video

Peopletree AW14 Lookbook

Peopletree Autumn/Winter Streetstyle

 

GGG10

06. oktober 2014 by admin
Categories: Herenmode, Vrouwenmode | Tags: , , , , , , , | Leave a comment

Geef een reactie