Help waar is m’n rietje?

Vorige week was ik met onze zoon van 11 in Turijn, waar we de eerste dag een heerlijk gezonde veganistische maaltijd bij Soogreen hebben verorberd en waar we tevens diverse andere adresjes hebben gevonden met lekkere en voedzame maaltijden.

Bij Plin in Eataly hebben ze b.v. de lekkerste verse pasta gevuld met eerlijke streekprodukten, zoals b.v., de zelfgemaakte verse basilicumpesto die bij het doorbijten van de tortello hemels tegen je gehemelte spuit.

Echter op de laatste dag van de vakantie ontkwam ik er niet aan toch even met zoonlief langs te gaan bij de alom bekende hamburgerketen voor een portie kipnuggets en een milkshake.

Zoonlief was hevig verontwaardigd dat de McDonalds in Turijn geen rietje bij zijn milkshake aanbood en heeft er uiteindelijk een gevraagd en gekregen bij de concurrent.

Thuis zijn de plastic rietjes al enige tijd vervangen door bamboe exemplaren. M’n volgende doel is om er aan te denken deze ook buitenshuis mee te nemen.

Nog op zoek naar een duurzaam alternatief van de plastic wegwerprietjes? Op sckoon.nl/rietjes vind je een vergelijking.

Je kunt net als wij b.v kiezen voor bamboe, maar rvs of afwasbare siliconen rietjes zijn ook een optie.

Om bacteriele besmettingen te voorkomen is het wel aan te raden te kiezen voor een startpakket met een passende rager of deze los bij te bestellen bij je favoriete winkel.

afbeelding naar siliconen rietjes

siliconen rietjes

bamboo rietjes

foto van rvs rietje met rager

rvs rietjes

09. augustus 2019 by admin
Categories: Accessoires | Leave a comment

Geef een reactie