LOOFSOAPREST
€ 2,75
€ 2,75
Hoeveelheid
Op voorraad
€ 2,75

Het LoofCo Zeepkussen wordt met de hand gemaakt in Egypte van de kalebas van de inheemse Luffa Aegyptiaca plant. De gelaagde loofah is zorgvuldig aan elkaar genaaid om een stabiele rechthoekige steun te vormen voor een zeepbar bij wastafel, bad of douche. Een ideale manier om te voorkomen dat de zeep van de rand van het bad of de wastafel glijdt tijdens het gebruik!

  • 7.5cm x 10cm.
  • Vegan.
  • Plasticvrij.

Gebruik:
Plaats bij wastafel, bad of douche naar behoefte en leg er een stuk zeep op. Tijdens gebruik zal het vochtig worden en lichtjes opzwellen maar het is zo gestikt dat het een plat luchtig zeepkussen vormt voor je stuk zeep. Spoel regelmatig goed af, knijp overtollig water en zeepresten eruit en droog af tussen gebruik. Je LoofCo Zeepkussen gaat lang mee en als hij versleten is kan hij gecomposteerd worden.

Ingrediënten

Egyptian Loofah (Luffa Aegyptiaca & Egyptian Cotton.

Productcode

LOOFSOAPREST

Leveringsvoorwaarden

Gratis levering bij bestellingen boven € 50,00, plus 60 dagen niet goed, geld terug garantie.FAQ over levering
Shop per criterium
Al onze producten zijn duidelijk gelabeld met hun ecocertificaat, zodat je met vertrouwen kunt browsen en kopen.

Klantbeoordelingen 3,0 van 5 (2 beoordelingen)

Het idee is leuk, maar in de praktijk komt het erop neer dat het kussen snel volloopt met zeep, waarop het gaat schimmelen. Dat kun je dan vervolgens uitkoken, maar dat kost een hoop water en energie. Uiteindelijk is dit geen bijzonder duurzame optie. De andere toepassingen van loofah zijn beter.
J. V. D. T., Dordrecht
26-7-2023
Stevig en goed genaaid zodat het niet scheef 'opkomt' bij vocht. Wordt gebruikt in een zeepdoosje om te vermijden dat zeep in water blijft liggen.
C. B., Oostakker
14-8-2022
Stuur me een e-mail wanneer voorradig is.
Bedankt. Uw e-mailadres werd geregistreerd en u wordt gecontacteerd wanneer dit item voorradig is.
no refills debug