Aanbieding!

Bamboolik wasbare verschoningsmat

15.5018.50 incl. BTW

Bamboolik wasbare verschoningsmat. Multifunctioneel verschoningsmatje 70 x 50 cm. Geschikt voor het ledikantje, je commode, commode of je luiertas.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Bamboolik wasbaar verschoningsmatje

  • Multifunctioneel verschoningsmatje 70 x 50 cm. Geschikt voor het ledikantje, je commode, commode of je luiertas.
  • Het grootste voordeel in vergelijking met wegwerp verschoonmatten: het is wasbaar. Steeds opnieuw te gebruiken.
  • Dit verschoningsmatje van Bamboolik heeft een universele maat: het past op een aankleedkussen, op vrijwel elke luiertafel en veel gebruiken het ook in het ledikantje. Het is waterdicht, maar ademend. Je kunt het daardoor ook indien dat nodig is gewoon op de grond leggen.
  • De Bamboolik wasbare verschoningsmat bespaart zowel geld als het milieu. Je hebt er maar twee nodig voor de hele luierperiode en dan kun je deze prima nog een volgende ronde gebruiken. Lekker duurzaam bezig dus.
  • De ene gebruik je voor thuis en andere van de twee herbruikbare verschoonmatjes die je nodig hebt, stop je in de luiertas, zodat je hem altijd bij de hand hebt als je onderweg bent. Je kunt deze ook lekker compact opvouwen.
  • Het is waterdicht maar ademend – dankzij membraanachtig materiaal (geen ondoordringbaar plastic). De kant waarop de baby ligt is gemaakt van superzachte bamboe badstof.

Wassen

Deze herbruikbare verschoningsmat is wasbaar in de machine, zelfs op 60°C, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de hygiëne. Bij 60°C worden alle bacteriën op betrouwbare wijze gedood. Gebruik geen wasverzachters, strijk niet en droog het niet in de droger (hitte kan de waterdichte laag beschadigen).

Hoe vaak heb je een aankleedkussen nodig, vraag je je misschien af? Het antwoord is elke keer dat je een luier of een oefenbroekje of de inlegger van een pottytrainer verwisselt.
Maar je kunt deze verschoningsmat, verschoningsdoek of kleedje om op te verschonen, hoe je het ook wilt gaan noemen, ook voor andere zaken gebruiken. Bij het babyzwemmen is het ook erg fijn om het op het aankleedkussen te leggen bijvoorbeeld. Zodat je kindje lekker zacht ligt terwijl je diens zwemluier aantrekt.

Extra informatie

Afmetingen N/B
kleur

Forest – donker groen, Pink – roze, Yellow – geel, Aqua – blauw