Ga direct naar productinformatie
1 van 6
Apple

| Refurbished
iMac 27-inch (5K) i5 3.4 32GB 256GB SSD

Niet op voorraad

Normale prijs 1.149,00
Normale prijs 0,00 Aanbiedingsprijs 1.149,00
Aanbieding Uitverkocht
Incl. belasting
Gratis verzending binnen Nederland
Productconditie
  • Quad Core i5 3.4 GHz processor
  • 32GB werkgeheugen
  • 256GB opslag
  • 27 inch scherm
  • Modeljaar 2017
  • Keurmerk Refurbished

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Bestel deze Refurbished iMac 27-inch (5K) i5 3.4 32GB 256GB SSD op werkdagen voor 22:00, dan versturen we dezelfde dag.

Refurbished iMac 27-inch (5K) i5 3.4 32GB 256GB SSD

Maak kennis met de refurbished iMac 27-inch (5K), een krachtige all-in-one desktop computer die je een ongeëvenaarde gebruikerservaring biedt. Met zijn 5K Retina-display, snelle Intel Core i5-processor en ruime opslagcapaciteit, is deze iMac klaar voor al je dagelijkse taken en multimediatoepassingen.

Indrukwekkend 5K Retina-display

Het 27-inch 5K Retina-display van deze iMac biedt een ongelooflijk hoge resolutie van 5120 x 2880 pixels, waardoor je geniet van scherpe, levendige beelden en verbazingwekkende details. Of je nu aan het werk bent, films kijkt of foto's bekijkt, het scherm zal je visueel overweldigen.

Krachtige prestaties

Met een snelle Intel Core i5-processor en 32GB RAM, kan deze iMac probleemloos omgaan met veeleisende taken zoals videobewerking, grafisch ontwerp en multitasking. De 256GB SSD zorgt bovendien voor snelle opstarttijden en een vlotte werking van applicaties.

Ideaal voor professionals en creatievelingen

Deze iMac is een uitstekende keuze voor professionals en creatievelingen die hoge prestaties en een geweldige beeldkwaliteit nodig hebben. Denk aan fotografen, video-editors, grafisch ontwerpers en multimediaprofessionals die hun werk op een groot, scherp scherm willen bekijken en bewerken.

Overweeg andere opties voor:

  • Intensieve gaming: Voor intensieve gaming zou je kunnen overwegen om een desktop met een krachtigere GPU te kiezen voor een optimale gaming-ervaring.
  • Mobiel gebruik: Als je een computer nodig hebt die je overal mee naartoe kunt nemen, is een laptop wellicht een betere optie.
  • Budgetbewuste taken: Voor lichtere taken zoals internetten, e-mailen en documentverwerking, kan een goedkopere desktop of laptop volstaan.

Kortom, deze refurbished iMac 27-inch (5K) is een uitstekende keuze voor professionals en creatievelingen die op zoek zijn naar krachtige prestaties, een indrukwekkend display en een stijlvol design, allemaal in één elegante all-in-one-oplossing.

Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw Refurbished iMac 27-inch (5K) i5 3.4 32GB 256GB SSD dezelfde dag nog in. Vaak ontvang je je refurbished iMac de volgende dag al!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je iMac 27-inch (5K) i5 3.4 32GB 256GB SSD? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.

Refurbished iMac 27-inch (5K) - Een Krachtige Werkpartner

Ontdek de ultieme werkervaring met de refurbished iMac 27-inch (5K) i5 3.4 32GB 256GB SSD. Deze stijlvolle desktopcomputer combineert een indrukwekkend 5K-beeldscherm met krachtige prestaties, ideaal voor zowel professionals als creatievelingen. Met zijn slanke ontwerp en krachtige functies is dit de perfecte aanwinst voor elk kantoor of thuiswerkplek.

Adembenemend 5K Retina-beeldscherm

Ervaar ongeëvenaarde beeldkwaliteit met het 5K Retina-beeldscherm van de iMac. Met een resolutie van 5120 x 2880 pixels biedt het scherm meer dan 14,7 miljoen pixels, waardoor elk detail haarscherp wordt weergegeven. Of je nu foto's bewerkt, video's monteert of gewoon geniet van een film, het beeldscherm brengt elke pixel tot leven.

Ongekende prestaties

Met een krachtige Intel Core i5-processor van 3.4 GHz en 32GB aan geheugen, levert deze iMac uitstekende prestaties voor alle taken. Van complexe grafische ontwerpen tot multitasking met diverse applicaties, deze computer kan het allemaal aan. De 256GB SSD zorgt daarbij voor razendsnelle opstartsnelheden en snelle toegang tot je bestanden en programma's.

Veelzijdig in gebruik

De refurbished iMac 27-inch is niet alleen een krachtpatser op het gebied van prestaties, maar ook uitermate veelzijdig. Of je nu een professional bent die zware software voor videobewerking of grafisch ontwerp gebruikt, of een thuisgebruiker die op zoek is naar een betrouwbare computer voor dagelijks gebruik, deze iMac voldoet aan al je eisen.

Naadloze integratie met Apple Ecosysteem

Geniet van de vlekkeloze integratie met het Apple ecosysteem. Dankzij macOS kun je eenvoudig bestanden uitwisselen tussen je iMac, iPhone en iPad, en samenwerken met anderen via iCloud. De refurbished iMac 27-inch (5K) versterkt je productiviteit en creativiteit, terwijl het naadloos aansluit bij je andere Apple apparaten.

Compact en milieuvriendelijk

Naast zijn indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid, is de iMac 27-inch (5K) ook ontworpen met het oog op duurzaamheid. Als een refurbished product draagt het bij aan een milieuvriendelijker gebruik van technologie. Bovendien bespaart het compacte all-in-one ontwerp waardevolle ruimte op je bureau, zonder in te boeten aan functionaliteit.