Ga direct naar productinformatie
1 van 7
Apple

| Refurbished
iPhone 13 Mini 512gb

Normale prijs 699,00
Normale prijs Aanbiedingsprijs 699,00
Aanbieding Uitverkocht
Incl. belasting

Niet op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland
Kleur
Productconditie
BTW zakelijk verrekenbaar
  • 5.4 inch Super Retina XDR scherm
  • 512GB opslag
  • A15 Bionic processor
  • Beveiliging via FaceID
  • 12 Megapixel / 12 Megapixel camera
  • Keurmerk Refurbished

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Bestel deze Refurbished iPhone 13 Mini 512gb op werkdagen voor 22:00, dan versturen we dezelfde dag.

Ontdek de refurbished iPhone 13 Mini 512GB: Uitmuntendheid in Compact Formaat

De iPhone 13 Mini 512GB is het toonbeeld van hoe geavanceerde technologie en een enorme opslagcapaciteit samenkomen in een verrassend compact design. Dit toestel is perfect voor degenen die geen compromis willen sluiten tussen prestaties en draagbaarheid. Met 512GB aan opslagruimte biedt het alle ruimte die je nodig hebt voor je media, apps en documenten, zonder in te boeten aan snelheid of efficiëntie.

Elegant Design en Super Retina Display

Het elegante design van de iPhone 13 Mini is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid. Het 5.4-inch Super Retina XDR-display zorgt voor ongekende helderheid en detail in elke afbeelding, terwijl het Ceramic Shield en de IP68 water- en stofbestendigheid garant staan voor een lange levensduur, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Camera: Grenzeloze Creativiteit

De iPhone 13 Mini's dual-camera systeem met 12MP ultragroothoek- en groothoeklenzen laat je vanuit elk perspectief de perfecte foto maken. Nachtmodus, Deep Fusion, en Smart HDR 4 bieden ongeëvenaarde flexibiliteit om in elke situatie prachtige foto's te schieten. De 12MP TrueDepth frontcamera met 4K Dolby Vision HDR opname zorgt ervoor dat zelfs je selfies cinematografische kwaliteit hebben.

Prestaties: De A15 Bionic Chip

Met de A15 Bionic-chip aan het roer, levert de iPhone 13 Mini ongekende prestaties voor alles van dagelijkse taken tot intensieve gaming en AR-toepassingen. De efficiëntie van de chip zorgt ook voor een batterijduur die je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat ondersteunt, terwijl 5G-connectiviteit je toegang geeft tot supersnelle downloads en streaming.

Opslag en Beveiliging: Ruimte en Veiligheid

Met 512GB aan opslagruimte heb je alle ruimte voor je digitale leven, terwijl iOS 15's ingebouwde beveiligingsfeatures zoals Face ID en regelmatige software-updates ervoor zorgen dat je gegevens altijd beschermd zijn.

Perfect voor:

  • De Power User: Voor wie zijn smartphone gebruikt als centrale hub voor werk, entertainment, en creativiteit, biedt de iPhone 13 Mini met 512GB opslag de ideale combinatie van capaciteit en prestaties.
  • De Fotografie Enthousiast: Met geavanceerde camerafuncties en enorme opslag voor duizenden foto's en video's, is dit toestel een droom voor elke fotografieliefhebber.
  • De Reiziger: Compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, met voldoende opslag voor al je reisdocumenten, kaarten, en gidsen, plus de camera om elk moment vast te leggen.
  • De Technologiefanaat: Voor degenen die altijd de nieuwste en beste willen, combineert de iPhone 13 Mini 512GB top-tier technologie met ongekende mobiliteit.
Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw Refurbished iPhone 13 Mini 512gb dezelfde dag nog in. Kun je er (meestal) de volgende dag al mee aan de slag!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je iPhone 13 Mini 512gb? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.

Refurbished iPhone 13 Mini 512 GB - Krachtig en Compact

Ontdek de grote mogelijkheden van de refurbished iPhone 13 Mini 512 GB. Deze smartphone biedt een krachtige ervaring in een van de meest compacte ontwerpen van Apple. Perfect voor wie op zoek is naar topprestaties in een handzaam formaat.

Geavanceerd Camerasysteem - Refurbished iPhone 13 Mini 512 GB

De iPhone 13 Mini 512 GB tilt mobiele fotografie naar een hoger niveau met zijn indrukwekkende dual-camera systeem. De sensor-shift beeldstabilisatie zorgt voor haarscherpe foto's, terwijl de Cinematic mode je video's een professionele uitstraling geeft. Perfect voor het vastleggen van al je herinneringen in hoge kwaliteit.

Elegant en Duurzaam Design - Refurbished iPhone 13 Mini 512 GB

Het stijlvolle design van de iPhone 13 Mini 512 GB is niet alleen een lust voor het oog, maar ook gebouwd om lang mee te gaan. Het toestel is uitgerust met Ceramic Shield, waardoor het beter bestand is tegen vallen en krassen. Dit maakt de iPhone 13 Mini niet alleen mooi, maar ook bijzonder duurzaam.

Super Retina XDR-Display - Levendige Beelden - Refurbished iPhone 13 Mini 512 GB

Ondanks zijn compacte formaat, biedt de iPhone 13 Mini 512 GB een adembenemende kijkervaring met het Super Retina XDR-display. Het scherm zorgt voor intense kleuren en diepe zwarttinten, waardoor alles wat je bekijkt, van foto's tot video's, er fantastisch uitziet.

Uitzonderlijke Prestaties en Grote Opslagcapaciteit - Refurbished iPhone 13 Mini 512 GB

Met de A15 Bionic-chip en een enorme opslagcapaciteit van 512 GB levert de iPhone 13 Mini 512 GB uitzonderlijke prestaties en veel ruimte voor al je bestanden. Deze combinatie maakt het toestel ideaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid en opslagmogelijkheden, zonder in te leveren op draagbaarheid.