Ga direct naar productinformatie
1 van 13
leapp

USB-C 20W charger met PD & MFi Lightning Cable 1.2m

Normale prijs 19,00
Normale prijs 24,95 Aanbiedingsprijs 19,00
Aanbieding Uitverkocht
Incl. belasting

Niet op voorraad

Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Bestel deze USB-C 20W charger met PD + MFi Lightning Cable 1.2m op werkdagen voor 22:00, dan versturen we dezelfde dag.

Introductie: USB-C 20W oplader met PD & MFi Lightning Kabel 1.2m

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle oplossing voor het opladen van uw Apple-apparaten? De USB-C 20W oplader met PD en MFi Lightning Kabel van 1.2 meter is de perfecte keuze voor veeleisende gebruikers die waarde hechten aan kwaliteit en gemak.

Specificaties van de USB-C 20W oplader met PD + MFi Lightning Kabel 1.2m

Deze hoogwaardige oplader is uitgerust met USB-C Power Delivery (PD) technologie, waardoor u uw apparaten tot 3 keer sneller kunt opladen dan met een standaard 5W oplader. De bijgeleverde MFi (Made for iPhone/iPad/iPod) gecertificeerde Lightning kabel van 1.2 meter lang is compatibel met alle moderne Apple-apparaten en garandeert een veilige en betrouwbare verbinding.

Voordelen van de USB-C 20W oplader met PD

Met deze krachtige 20W oplader kunt u uw iPhone, iPad of AirPods in een mum van tijd opladen. Dankzij de compacte vormgeving is de oplader eenvoudig mee te nemen, of u nu onderweg bent of op kantoor werkt. De USB-C poort is universeel, waardoor u de oplader ook kunt gebruiken voor andere apparaten die USB-C ondersteunen, zoals Android-smartphones of tablets.

Gebruikssituaties en doelgroepen

De USB-C 20W oplader met PD en MFi Lightning Kabel is ideaal voor veeleisende gebruikers die regelmatig hun Apple-apparaten moeten opladen. Of u nu een zakenreiziger bent die altijd bereikbaar moet zijn, een student die de hele dag door gebruik maakt van zijn of haar iPhone en iPad, of een gezin met meerdere Apple-apparaten - deze oplader is een uitstekende keuze.

Overwegingen en alternatieve opties

Hoewel de USB-C 20W oplader met PD + MFi Lightning Kabel 1.2m een uitstekende keuze is voor de meeste gebruikers, zijn er enkele situaties waarin u misschien een ander model zou willen overwegen. Als u bijvoorbeeld alleen een iPhone heeft en deze meestal 's nachts oplaadt, kan een standaard 5W oplader voldoende zijn. Voor gebruikers die vaak onderweg zijn en meerdere apparaten moeten opladen, kan een oplader met meerdere poorten of een draagbare powerbank een betere optie zijn.

Ongeacht uw specifieke behoeften, biedt de USB-C 20W oplader met PD en MFi Lightning Kabel een betrouwbare en snelle oplossing voor het opladen van uw Apple-apparaten.

Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw USB-C 20W charger met PD & MFi Lightning Cable 1.2m dezelfde dag nog in. Meestal heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je USB-C 20W charger met PD & MFi Lightning Cable 1.2m? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.