Ga direct naar productinformatie
1 van 5
Apple

| Refurbished
MacBook Pro 15-inch Touchbar Hexa Core i9 2.9 512GB SSD

Normale prijs 1.149,00
Normale prijs 1.249,00 Aanbiedingsprijs 1.149,00
Aanbieding Uitverkocht
Incl. belasting

Niet op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland
Geheugen
Productconditie
  • Hexa Core i9 2.9 GHz processor
  • 16 tot 32GB werkgeheugen
  • 512GB opslag
  • 15.4 inch scherm
  • 500 cd/m² helderheid
  • Modeljaar 2018

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Bestel deze Refurbished MacBook Pro Touchbar 15 inch Hexa Core i9 2.9 512GB SSD op werkdagen voor 22:00, dan versturen we dezelfde dag.

Refurbished MacBook Pro Touchbar 15" - Hexa Core i9 Snelheidswonder

Ervaar ongeëvenaarde kracht en snelheid met de refurbished MacBook Pro Touchbar 15-inch, aangedreven door een indrukwekkende Hexa Core i9 processor van 2.9 GHz. Deze MacBook is de ultieme keuze voor professionals die op zoek zijn naar topprestaties zonder compromissen. Uitgerust met een 512GB SSD, biedt hij razendsnelle opstarttijden en genoeg ruimte voor al je projecten en media.

Touchbar: Productiviteit op een Nieuw Niveau

De Touchbar brengt een revolutie in de manier waarop je werkt. Deze dynamische strook gereedschappen past zich aan je werkzaamheden aan, of je nu codeert, teksten bewerkt of door je foto's bladert. Met slechts een tik pas je instellingen aan, voer je functies uit en navigeer je sneller dan ooit tevoren.

512GB SSD: Snelheid en Ruimte

Deze MacBook Pro komt met een 512GB solid-state drive (SSD), wat betekent dat je geniet van supersnelle opslag. Start applicaties in seconden en heb genoeg ruimte voor al je documenten, foto’s, en software. De SSD-technologie zorgt ook voor een stillere en meer betrouwbare ervaring.

15-inch Retina Display: Een Visueel Spektakel

Met het 15-inch Retina display van deze MacBook Pro ervaar je ongekende scherpte en detail in elke pixel. Foto’s en video’s komen tot leven met heldere, levendige kleuren. Perfect voor professionals in creatieve vakgebieden, of iedereen die wil genieten van de beste kwaliteit voor entertainment.

Hexa Core i9 Processor: Ongekende Kracht

De Hexa Core i9 processor maakt deze MacBook Pro tot een van de krachtigste laptops op de markt. Ideaal voor veeleisende software, multitasking en complexe bewerkingstaken. Ervaar soepele, snelle prestaties, zelfs met de zwaarste werklast.

Ontworpen voor Prestatie en Mobiliteit

Deze MacBook Pro combineert kracht met draagbaarheid. Zijn slanke, lichte ontwerp maakt hem gemakkelijk mee te nemen, terwijl de robuuste bouwkwaliteit ervoor zorgt dat hij bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik. Perfect voor de professionele gebruiker die overal en altijd wil kunnen werken.

Verantwoord Kiezen met Refurbished

Kies je voor deze refurbished MacBook Pro, dan kies je voor een duurzame en verantwoorde optie. Elk apparaat is grondig geïnspecteerd, gereinigd en getest om te garanderen dat het voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Zo krijg je niet alleen een product dat goed is voor jou en je werk, maar ook voor de planeet.

Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw Refurbished MacBook Pro Touchbar 15 inch Hexa Core i9 2.9 512GB SSD dezelfde dag nog in. Meestal heb je je nieuwe refurbished Mac dan de volgende dag al in huis!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je MacBook Pro 15-inch Touchbar Hexa Core i9 2.9 512GB SSD? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.

Refurbished MacBook Pro met Touch Bar 15": Kracht Ontmoet Innovatie

Ervaar de ultieme combinatie van kracht en innovatie met onze refurbished MacBook Pro 15-inch, uitgerust met een Hexa Core Intel Core i9 processor van 2.9GHz. Deze laptop is ontworpen voor de meest veeleisende taken, van professionele videobewerking tot geavanceerde softwareontwikkeling. Met 512GB SSD opslag en een revolutionaire Touch Bar die zich aanpast aan wat je doet, verhoogt deze MacBook Pro je productiviteit naar een nieuw niveau.

Adembenemende Snelheid en Opslag

De 2.9GHz Hexa Core i9 processor in de MacBook Pro levert ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie, waardoor zware taken soepel en snel worden uitgevoerd. Gecombineerd met 512GB SSD opslag, biedt het snelle laadtijden en voldoende ruimte voor al uw bestanden en projecten. Deze specificaties maken het de ideale keuze voor professionals die topprestaties eisen.

Touch Bar: Een Nieuwe Manier van Werken

De Touch Bar is een van de meest innovatieve kenmerken van deze MacBook Pro, en biedt snelle toegang tot gereedschappen en shortcuts die je nodig hebt. Het past zich dynamisch aan je werk aan, of je nu codeert, teksten bewerkt of door content bladert, waardoor je workflow efficiënter dan ooit wordt.

Gemaakt voor Verschillende Gebruikers

  • De Professionele Video Editor: Met de krachtige Hexa Core i9 processor en snelle SSD opslag, biedt deze MacBook Pro de snelheid en capaciteit die nodig zijn voor professionele videobewerking en contentcreatie.
  • De Softwareontwikkelaar: Voor ontwikkelaars biedt de snelle processor en de innovatieve Touch Bar een ongeëvenaarde efficiëntie bij het coderen en testen van software.
  • De Grafisch Ontwerper: Dankzij de krachtige prestaties en de mogelijkheid om veeleisende ontwerpsoftware te draaien, is deze MacBook Pro een must-have voor grafisch ontwerpers.
  • De Zakelijke Professional: Voor zakelijke professionals die betrouwbaarheid en snelheid nodig hebben om hun doelen te bereiken, biedt deze MacBook Pro de perfecte combinatie van prestaties en innovatie.