Ga direct naar productinformatie
1 van 8
Apple

| Refurbished
MacBook Pro Touchbar 13" i5 2.4 Ghz 8GB 256GB

Normale prijs 949,00
Normale prijs Aanbiedingsprijs 949,00
Aanbieding Uitverkocht
Incl. belasting

Niet op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland
Productconditie
  • Quad Core i5 2.4 GHz processor
  • 8GB werkgeheugen
  • 256GB opslag
  • 13.3 inch scherm
  • 500 cd/m² helderheid
  • Modeljaar 2019

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Bestel deze Refurbished MacBook Pro Touchbar 13 inch i5 2.4 Ghz 8GB 256GB op werkdagen voor 22:00, dan versturen we dezelfde dag.

Refurbished MacBook Pro Touchbar 13-inch: Compacte Kracht

Verken de mogelijkheden met de refurbished MacBook Pro Touchbar 13-inch, aangedreven door een Intel i5 2.4GHz processor, voorzien van 8GB geheugen en 256GB opslag. Dit model biedt een uitstekende balans tussen prestatie en draagbaarheid, ideaal voor zowel professionals als studenten die op zoek zijn naar een betrouwbare machine voor hun dagelijkse taken en creatieve projecten.

Elegantie en Efficiëntie

Dit model combineert Apple's bekende designfilosofie met krachtige hardware. Het slanke, lichte ontwerp maakt het gemakkelijk om je werk overal mee naartoe te nemen, terwijl de Touch Bar een nieuwe dimensie toevoegt aan je productiviteit door snelle toegang tot essentiële tools en functies.

Touch Bar: Een Slimme Werkassistent

De Touch Bar past zich dynamisch aan je huidige activiteiten aan, of je nu aan het coderen bent, tekst verwerkt of door je foto's bladert. Het biedt nuttige shortcuts en functies die je werkproces versoepelen en versnellen.

Indrukwekkende Prestaties

De Intel i5 processor zorgt voor soepele en efficiënte prestaties bij een breed scala aan toepassingen, van dagelijks gebruik tot meer veeleisende software. Gecombineerd met 8GB geheugen en 256GB opslag, biedt deze MacBook Pro voldoende kracht en ruimte voor al je projecten.

Duurzaam Kiezen met Refurbished

Kiezen voor een refurbished MacBook Pro betekent investeren in een kwaliteitsproduct terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Elk apparaat is grondig geïnspecteerd en gereviseerd om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor je een betrouwbare en milieubewuste keuze maakt.

Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw Refurbished MacBook Pro Touchbar 13 inch i5 2.4 Ghz 8GB 256GB dezelfde dag nog in. Meestal heb je je nieuwe refurbished Mac dan de volgende dag al in huis!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je MacBook Pro Touchbar 13" i5 2.4 Ghz 8GB 256GB? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.

MacBook Pro Touch Bar 13-inch 2019: i5 2.4GHz, 8GB, 256GB - Compacte Efficiëntie

Ontdek de combinatie van prestatie en draagbaarheid met de MacBook Pro Touch Bar 13-inch 2019. Uitgerust met een i5 2.4GHz processor, 8GB RAM en 256GB opslag, is deze laptop een uitstekende keuze voor zowel professioneel gebruik als persoonlijke toepassingen.

Intel Core i5 Processor: Snel en Betrouwbaar

De Intel Core i5 2.4GHz processor biedt betrouwbare en efficiënte prestaties voor een verscheidenheid aan taken, van documentverwerking tot licht grafisch werk. Het is ideaal voor programma's als Microsoft Office, Adobe Photoshop en lichte videobewerkingssoftware.

13-inch Retina Display: Scherp en Levendig

Het 13-inch Retina display met hoge resolutie biedt scherpe en heldere beelden, perfect voor grafisch werk, het bekijken van media, en dagelijks gebruik.

8GB RAM: Geschikt voor Multitasken

Met 8GB RAM ondersteunt deze MacBook Pro efficiënt multitasken en het soepel draaien van meerdere applicaties tegelijkertijd.

256GB SSD: Voldoende Opslag en Snelle Prestaties

De 256GB SSD biedt voldoende opslagruimte voor de meeste gebruikers, terwijl het ook zorgt voor snelle toegang tot bestanden en programma's.

Touch Bar: Intuïtieve Controle en Gemak

De Touch Bar biedt handige sneltoetsen en verbetert de productiviteit, vooral in creatieve programma's en bij dagelijkse taken.

Ideaal voor Studenten en Professionals

Deze MacBook Pro is perfect voor studenten en professionals die een betrouwbare en efficiënte laptop nodig hebben voor hun studie of werk, met voldoende kracht voor creatieve projecten en dagelijkse taken.

Stijlvol en Draagbaar

Het slanke en lichte ontwerp maakt deze MacBook Pro gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn of werken in verschillende omgevingen.