Zoek op merk | categorie
 
Zoek op certificering:

 
Image of Caprylyl Capryl Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)
 

Caprylyl Capryl Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)

Wat is Caprylyl Capryl Glucoside?

Caprylyl Capryl Glucoside behoort tot de non-anionogene oppervlakteactieve stoffen, ook wel surfactanten genoemd. Simpel gezegd betekent dit dat Caprylyl Capryl Glucoside een vloeibare wasactieve stof die de huid en het haar schoonmaakt.

Hoe wordt Caprylyl Capryl Glucoside gemaakt?

Caprylyl Capryl Glucoside bestaat uit een combinatie van caprylyl- en caprylverbindingen met glucose, afgeleid van plantaardige bronnen. Vetalcoholen verkregen uit plantaardige oliën zoals kokosolie en raapzaadolie, en glucose afkomstig van planten vormen de basis van deze stof. Deze twee worden samengevoegd in een proces genaamd "glycosylering", waarbij de suikerketens van glucose worden verbonden met de vetalcoholen.

Wat zijn de voordelen van Caprylyl Capryl Glucoside?

Geschikt voor alle huidtypen

Caprylyl Capryl Glucoside is zeer mild en geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoeligste huid.

Geeft mooi dik schuim

Caprylyl Capryl Glucoside zorgt voor een heerlijk schuim en is ideaal voor het maken van bad- en doucheproducten.

Droogt de huid niet uit

Caprylyl Capryl Glucoside reinigt de huid en haren zonder deze uit te drogen.

Heeft een lage pH waarde

Caprylyl Capryl Glucoside heeft een lagere pH (5,5-6) dan andere vloeibare surfactanten (vaak rond de 9) en hiermee een goede keus voor het maken van Shampoo's, Conditioners en Intieme verzorgingsproducten.

Hoe gebruik je het?

Caprylyl Capryl Glucoside is een veelzijdig ingrediënt dat in verschillende cosmetische producten kan worden verwerkt. Caprylyl Capryl Glucoside kan alleen of samen met andere surfactants worden gebruikt en je maakt er de mooiste Shampoo's, Douchegels of Bars mee. Een super veelzijdig product dus!

Dosering

Vloeibare zeep: 1-30%

Prijs: €18,99 van Natural Heroes

Winkelier Produktnaam Prijs  
Caprylyl Capryl Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels) €18,99 Bezoek Winkel

Gerelateerde Produkten

 
 

Castille Zeep Biologisch (Vloeibaar)

Wat is Castille Zeep?

Castille Zeep is een natuurlijke vloeibare zeep gemaakt van plantaardige oliën, vernoemd naar de Spaanse regio Castilla waar zij eeuwen geleden in Europa voor het eerst werd geproduceerd. In een tijd...


 
 

Aardbeizaad Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Wat is Aardbeizaadolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)?  

Aardbeien brengen je direct in een positieve stemming en ook je huid wordt er blij van. Ten minste, van de piepkleine zaadjes van de aardbei, waar Aardbeizaadolie van wordt geperst....


 
 

Abessijnse Olie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Abessijnse Olie?

Abessijnse olie is een plantaardige olie, gewonnen uit de zaden van de Crambe Abyssinica plant. Het...



Kenmerk
Certificering
Herkomst
Materiaal
Kleur
Lokaal
Volg ons op
Over ons
CSR (Impact)