Zoek op producten per merk | categorie
 
Zoek op certificering:

 
Image of Cocamidopropyl Betaïne (Uit Kokosnoten)
 

Cocamidopropyl Betaïne (Uit Kokosnoten)

Cocamidopropyl-betaïne is een vrijwel geurloze surfactant die kan worden gebruikt om zelfgemaakte verzorgingsproducten te laten schuimen. Denk aan een face-wash, een micellair water of een douchegel of shampoo. Het is mild voor de huid en super eenvoudig in gebruik.

Prijs: €7,49 van Natural Heroes

Winkelier Produktnaam Prijs  
Cocamidopropyl Betaïne (Uit Kokosnoten) €7,49 Bezoek Winkel

Gerelateerde Produkten

 
 

Squalaan - Plantaardig (Uit Olijven)

Wat is Squalaan?

Squalaan is een unieke olie met een verhaal. Hij is genoemd naar squalus (Latijn voor haai), omdat de stof oorspronkelijk werd gewonnen uit haaienlever. In de cosmetica industrie wordt nog steeds een groot deel van het squalaan...


 
 

Aardbeizaad Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Wat is Aardbeizaadolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)?  

Aardbeien brengen je direct in een positieve stemming en ook je huid wordt er blij van. Ten minste, van de piepkleine zaadjes van de aardbei, waar Aardbeizaadolie van wordt geperst....


 
 

Abrikozenpitolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Abrikozenpitolie (Biologisch & Koudgeperst)?

Abrikozenpitolie is een heerlijk lichte, zachte olie die diep doordringt in de huid. De olie is geschikt voor de droge of rijpe huid die wel wat extra bescherming en hydratatie kan gebruiken.

Deze...



Kenmerk
Certificering
Herkomst
Materiaal
Kleur
Lokaal
Volg ons op
Over ons
CSR (Impact)