Zoek op merk | categorie
 
Zoek op certificering:

 
Image of Monoï de Tahiti Olie (99% puur)
 

Monoï de Tahiti Olie (99% puur)

Monoï de Tahiti "heilige olie uit Tahiti" heeft een geschiedenis die zo rijk is als haar geur en vindt haar oorsprong in Frans-Polynesië. Monoï olie wordt al 2000 jaar vervaardigd vanwege haar bijzondere kenmerken. In Frans-Polynesië is de olie heilig en wordt zowel voor huid en haar gebruikt.

Officiële oorspronkelijke benaming

Monoï de Tahiti Olie wordt via een complexe methode, Enfleurage, vervaardigd door de inheemse bloem Tiare Tahiti (Gardenia Tahitensis) in lokaal gewonnen kokosolie te weken. De kokosnoten die hiervoor worden gebruikt, moeten op koraalbodem uit Frans-Polynesië zijn geoogst. Alleen dan krijgt de olie de officiële benaming van Oorsprong mee. De Monoï de Tahiti Olie van Natural Heroes wordt vervaardigd in Frans-Polynesië, bevat 99% Monoï de Tahiti, draagt de officiële benaming van Oorsprong en is vrij van parabenen.

Verschil met Monoï de Tahiti (100% Puur & Natuurlijk)?

De 99% Monoï de Tahiti bevat 1% synthetisch parfum. De 100% natuurlijke Monoï komt aan zijn geur omdat de bloemen in de kokosolie worden getrokken.

Gebruik

Huid

Monoï de Tahiti heeft een verzachtende, kalmerende en zuiverende werking op de huid en zorgt voor langdurige hydratatie. Je kunt Monoï olie gebruiken als huidolie, badolie, massage-olie en als after-sun care na het zonnebaden. De olie laat een heerlijke tropische bloemengeur achter op je huid.

Haar

Monoï de Tahiti is geweldig voor je haar. De olie zorgt voor een mooie glans en vermindert pluis en statisch haar. De diep hydraterende olie helpt bij beschadigd haar, kan haarbreuk met 96% verminderen en zorgt voor een betere haarelasticiteit. Breng een beetje gesmolten Monoï aan op droog haar als haarmasker of conditioner, laat het even inwerken en was vervolgens je haar met shampoo.

Tip

Zoals veel natuurlijke oliën, krijgt Monoï de Tahiti een vaste vorm onder een bepaalde temperatuur (24º). Om de olie vloeibaar te maken, kun je de pot even onder de warme kraan houden. Door de Monoï de Tahiti in de koelkast te zetten, gaat deze weer terug naar zijn vaste vorm. Doordat de Monoï de Tahiti kan smelten in het potje kan de substantie er ongelijkmatig er uit gaan zien.

Probeer ook onze 100% Natuurlijke Monoï de Tahiti Olie

Prijs: €9,99 van Natural Heroes

Winkelier Produktnaam Prijs  
Monoï de Tahiti Olie (99% puur) €9,99 Bezoek Winkel

Gerelateerde Produkten

 
 

Monoï de Tahiti Olie (100% Puur & Natuurlijk)

Wat is Monoï de Tahiti?

Monoï de Tahiti is een eeuwenoude, geurige olie uit Frans-Polynesië, gemaakt door verse Tiare Tahiti bloemen (Gardenia tahitensis) te laten weken in geraffineerde kokosolie. De naam Monoï betekent in het Tahitiaans...


 
 

Tsubaki Olie - Japanse Camellia Olie (Geraffineerd)

 

Wat is Japanse Camellia Olie?

Japanse Camellia Olie, ook wel Tsubaki Olie of Theezaadolie genoemd, wordt gewonnen uit de zaden van de Camellia plant, zoals Camellia Japonica. Na het persen wordt de olie...


 
 

Bloemenhoning (Puur & Natuurlijk)

Wat is Bloemenhoning (Puur & Natuurlijk)?

Bloemenhoning is zuiverend en barst van de antioxidanten. Honing voedt en reinigt de huid en is een natuurlijke anti-ager. Kortom, een onmisbaar ingrediënt voor iedere liefhebber van natuurlijke huidverzorging.

Pure,...



Kenmerk
Certificering
Herkomst
Materiaal
Kleur
Lokaal
Volg ons op
Over ons
CSR (Impact)