Zoek op merk | categorie
 
Zoek op certificering:

Sorteer op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
 

Tsubaki Olie - Japanse Camellia Olie (Geraffineerd)

 

Wat is Japanse Camellia Olie?

Japanse Camellia Olie, ook wel Tsubaki Olie of Theezaadolie genoemd, wordt gewonnen uit de zaden van de Camellia plant, zoals Camellia Japonica. Na het persen wordt de olie...


 
 

Urea

Deze Urea is een vocht aantrekkende stof (humectant) bij lage doseringen (3-5%), dat kan worden toegevoegd in zelfgemaakte verzorgingsproducten zoals serums en crèmes om deze hydraterender te maken. Het komt van nature...


 
 

Vanille CO2 Extract (12% Vanillin) (Food Grade)

Wat is Vanille CO2 Extract (12% Vanillin)?

Vanille CO2 Extract heeft het zachte, luxe aroma van vanille. Het ruikt niet naar vanille parfum maar naar verse vanillestokjes (vanillebonen), want daar...


 
 

Vanille Co2 Extract (26% Vanilline)

 

Wat is Vanille Co2 Extract? 

Vanille-extract komt van de Vanilla planifolia orchidee, oorspronkelijk afkomstig uit Mexico. Via CO2-extractie worden alle werkzame stoffen uit de vanillepeul gehaald zonder hitte, zo blijft...


 
 

Vanille CO2 Extract (Biologisch & 95% Vanilline)

Wat is Vanille Co2 Extract?

Vanille CO2-extract komt uit de gedroogde peulen van Vanilla planifolia. Door CO2 onder hoge druk te gebruiken komen alle geurstoffen vrij,...


 
 

Vanille Oleoresin

Wat is Vanille Oleoresin?

De gezellige geur van Vanille...


 
 

Veiligheidsbril (Anti Stof & Mist)

Deze veiligheidsbril moet je hebben als je zelf huidverzorgingsproducten maakt. Met moderne technologie gemaakt, beschermen ze tegen stof en mist, zodat je ogen niet geïrriteerd raken. De bril heeft ook een functie tegen blauw licht,...


 
 

Velvet Rose EO Blend

Wat is de Velvet Rose Blend?

Deze frisse, bloemige blend op basis van Roos, Bergamot en...


 
 

Verbena Etherische Olie

Wat is Verbena Essentiële Olie?

Verbena Essentiële Olie heeft een citrusachtige, kruidige geur die zorgt voor een positieve stemming en mentale helderheid. In cosmetica helpt het de huid te verfrissen,...


 
 

Verstuiver Dop (Zwart)

Handige verstuiver voor op bijvoorbeeld je zelf gemaakte toner!

De kleine variant past op onze 10, 30 & 100 ml glazen flesjes (Ook op die al gevuld zijn).

De grote variant past op onze 300 ml & 1000 ml glazen flesjes.

 


 
 

Vetiver Etherische Olie

Wat is Vetiver Essentiële Olie?

Vetiver ruikt naar Moeder Aarde, het bos en de zonsopgang. De geur brengt je terug bij jezelf, is grondend en kalmerend. De aardse geur van Vetiver wordt veel gebruikt als ondertoon in parfums en de essentiële...


 
 

Vitamine E Olie (70% Tocoferol)

Wat is Vitamine E Olie?

Vitamine E Olie is een geconcentreerde antioxidant en een onmisbare toevoeging aan vrijwel elke zelfgemaakte huidverzorging. Het beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, voedt en...


 
 

Vitamine E Olie (Full Spectrum)

Wat is Full Spectrum Vitamine E Olie?

Deze Full Spectrum Vitamine E Olie is een uitzonderlijk rijke antioxidant-olie die alle acht natuurlijke vormen van vitamine E bevat: vier tocoferolen (alfa, bèta, gamma, delta) en vier...


 
 

Vlierbloesemwater, Biologisch (Hydrosol)

Wat is Vlierbloesemwater?

Vlierbloesemwater is een Hydrosol en verkregen door stoomdestillatie van de bloemen van de Franse...


 
 

Walnootolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Walnootolie (Biologisch en Koudgeperst)?

Walnootolie is een rijke, voedende basisolie. De olie verzorgt huid en haar intensief en staat bekend om zijn herstellende eigenschappen, en is met name geschikt voor de droge of rijpere huid.

Walnootolie...


 
 

Wasnoten (100% Natuurlijk)

Wat zijn Wasnoten?

Wasnoten zijn noten die groeien aan de zeepnotenboom (Sapindus). Ze worden ook wel 'soap nuts' genoemd, omdat deze magische noten 'saponine' bevatten. Wanneer je de schillen van de noten combineert...


 
 

Wasnoten Zakje (100% Katoen)

Wat is een Wasnoten Zakje (100% katoen)?

Dit Wasnoten Zakje is bedoeld om de wasnoten netjes bij elkaar te houden in de wasmachine. Wasnoten geven...


 
 

Wassoda (Natriumcarbonaat)

Wat is wassoda?

Wassoda wast alles wat wel een poetsbeurt kan gebruiken en is ook nog eens honderd procent natuurlijk. Een onmisbaar huishoudmiddel voor ieder gezin.

Wassoda (natriumcarbonaat), niet te verwarren met


 
 

Waterstofperoxide 3% (Food Grade)

Wat is Waterstofperoxide (3%)?

Waterstofperoxide (3%) is een verbinding van waterstof en zuurstof en wordt ook wel zuurstofwater (H2O2) genoemd. Het is een fantastisch natuurlijk middel om mee schoon te maken!

Waterstofperoxide...


 
 

Weckpot

Onderstaand de afmetingen van de weckpotten (buitendiameter x hoogte)

125ml 83mm x 57mm
200ml 84mm x 70mm
350ml 95mm x 100mm
500ml 106mm (breedte) x 83mm


 
 

Wijnsteenzuur (Food Grade)

Deze Wijnsteenzuur, ook wel bekend als tartaric acid, is een wateroplosbare alpha hydroxy acid (AHA) dat kan worden gebruikt om te verwerken in zelfgemaakte verzorgingsproducten zoals serums en crèmes of als stabilisator...


 
 

Wilgenbast Extract (Natuurlijke BHA Exfoliant)

Wat is Wilgenbast Extract?

Wilgenbast extract is een plantaardig extract uit de bast van de wilgenboom (Salix).
Het bevat salicine, een stof die in de huid wordt omgezet naar een salicylzuur-achtige werking. Hierdoor werkt het als een milde,...


 
 

Wintergroen Etherische Olie

Wat is Wintergroen Essentiële Olie?

De tegelijkertijd frisse en verwarmende geur van Wintergroen stimuleert, ontspant en wakkert je innerlijke vuur weer aan. Gebruik een druppeltje of twee in een warm bad of verwerk in een massageolie.

Wintergroen...


 
 

Witch Hazel - Biologisch (Zonder Alcohol)

Wat is Biologische Witch Hazel?

Biologische Witch Hazel is een natuurlijk hydrolaat van de toverhazelaar (Hamamelis virginiana), een struik die van nature voorkomt in Noord-Amerika. De bast, takken en bladeren worden...


 
 

Witch Hazel (op Alcohol Basis)

Witch hazel - de heilige boom van de Indianen

De toverhazelaar (witch hazel) werd eeuwen lang gebruikt door de Indianen. De bloemen van deze boomWitch hazel


 
 

Witch Hazel (Zonder Alcohol)

Wat is Witch Hazel (Zonder Alcohol)?

Witch Hazel is een natuurlijk hydrolaat dat al generaties lang gebruikt wordt als milde toner en huidverzorging. Het wordt gewonnen uit de bast, takken en bladeren van de toverhazelaar...


 
 

Witte Champaca Etherische Olie (Magnolia)

Wat is Witte Champaca Essentiële Olie (Magnolia)?

Witte Champaca, ook wel Magnolia of Michelia Alba genoemd, heeft een kalmerende werking waar je van opvrolijkt. De geur brengt je tot rust in tijden van stress en heeft een verzorgende werking...


 
 

Witte Klei Poeder (Kaolin)

Haal het spa gevoel in huis met witte klei

In de oudheid werd witte klei al gebruikt en was de bijzondere en werking op de huid bekend. Witte klei bevordert deWitte klei poeder


 
 

Wortelzaad Etherische Olie

Wat is Wortelzaad Etherische Olie?

Wortelzaad Etherische Olie heeft een warme, houtachtige en licht zoete, aardse geur. De Latijnse naam is Daucus carota, ook wel bekend als wilde peen of Queen Anne's lace. De...


 
 

Xanthaangom

Wat is Xanthaangom?

Xanthaangom is een wit poeder dat ontstaat bij het fermenteren van suiker. Het is een veelgebruikt verdikkingsmiddel in cosmetica en verzorgingsproducten, zoals tandpasta en shampoo.

Xanthaangom wordt gemaakt met...


 
 

Ximenia Olie (Koudgeperst)

Wat is Ximenia Olie?

Ximenia Olie wordt gewonnen uit de zaden van de Ximenia Americana boom, die voornamelijk groeit in Afrikaanse landen. De zaden worden met de hand geoogst...


 
 

Xylitol (Berkensuiker)

Wat is Xylitol (Berkensuiker)?

Xylitol is een suikeralcohol (polyol) dat heilzaam is voor de huid wanneer je het verwerkt in verzorgingsproducten, maar ook een heerlijke suikervervanger is in je...


 
 

Ylang Ylang Etherische Olie (Eerste Graad)

Geurfamilie: Bloemig  |  Geurnoot:...


 
 

Yuzu Etherische Olie

Wat is Yuzu Etherische Olie?

Yuzu Etherische Olie is een unieke citrusolie afkomstig uit Japan, met een geur die het midden houdt tussen citroen, mandarijn en grapefruit, met een eigen frisse, lichtbittere ondertoon. De Latijnse...


 
 

Zeepbakje RVS

Over dit Zeepbakje van RVS

Dit RVS Zeepbakje is ideaal voor het bewaren van je favoriete Aleppo Zeep,...


 
 

Zeepmal Blok (Groot - 8 vakken)

Over deze Zeepmal blok (siliconen)

Met deze siliconen Zeepmal blok maak je eenvoudig je eigen zepen, conditioner...


 
 

Zeepmal Blok (Klein - 15 vakken)

Over deze Zeepmal blok (siliconen)

Met deze siliconen Zeepmal blokjes maak je eenvoudig je eigen waxmelts,...


 
 

Zeepmal (hout)

Over deze Houten Zeepmal

Met deze houten Zeepmal met siliconen binnenkant maak je eenvoudig je eigen zeep shampoo bar of andere verpakkingsvrije verzorgingsproducten.

Zelf zeep maken is een super leuke activiteit om thuis te doen...


 
 

Zeepmal (Siliconen)

Over deze Zeepmal (siliconen)

Met deze siliconen Zeepmal maak je eenvoudig je eigen handzeep, shampoo bar of andere verpakkingsvrije verzorgingsproducten.

Zelf zeep maken is een super leuke...


 
 

Zeeppompje (DIN 28)

Wat je wilt weten over dit Zeeppompje

Als je je eigen natuurlijke handzeep wilt maken, dan is deze pompdop ideaal. Naast handzeep kun je het pompje ook gebruiken voor jouw DIY body lotion, gezichtsreiniger of ander vloeibaar verzorgingsproduct....


 
 

Zeepsnijder (hout)

Over deze Zeepsnijder (hout)

Met deze houten zeepsnijder, compleet met een geïntegreerd snijblad, transformeer je eenvoudig je zelfgemaakte zeepblokken in perfect gevormde bars. Ideaal voor het snijden van zeep, shampoo bars, of andere verzorgingsproducten...


 
 

Zeewier Poeder

Wat is Zeewier Poeder?

Dit fantastische zeewierpoeder wordt gemaakt van de bruine kelp soort ascophyllum nodosum, een soort die barst van de vitaminen, mineralen en antioxidanten. Verwerk zeewierpoeder in je gezichtsproducten of smoothie om...


 
 

Zegepalm (CO2-to Extract)

 

Wat is Zegepalm CO2 Extract?

Zegepalm (Saw Palmetto) CO2 Extract is een dik, donkergroen extract uit de bessen van de Zaagpalm, ook wel Serenoa Repens genoemd. Het wordt gewonnen met superkritische CO2 extractie op lage temperatuur,...


 
 

Zeoliet Klei

Wat is Zeoliet?

Zeolite, ook wel zeoliet genoemd, is een zeer unieke kleisoort. Jarenlang dacht iedereen dat deze zeldzame kleisoort alleen te vinden was in kloven van vulkanische gesteente. Sinds enkele decennia zijn zeolieten in overvloed...


 
 

Zink Oxide (Non-Nano, Ongecoat)

Wat is zinkoxide precies?

Zinkoxide is een natuurlijk product (geoxideerde zink) dat veel wordt gebruikt in zonnebrandcrèmes ofZinkoxide


 
 

Zinkricinoleaat (Wax)

Wat is Zinkricinoleaat?


Zinkricinoleaat is een...


 
 

Zoete Amandelolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Zoete Amandelolie?

Zoete amandelolie wordt geperst uit de zoete amandel (Prunus amygdalus dulcis), de eetbare amandel die we ook in de keuken kennen. De amandelboom stamt oorspronkelijk uit het westelijke deel van Centraal-Azië en...


 
 

Zoete Amandelolie (Koudgeperst)

Wat is Zoete Amandelolie?

Zoete amandelolie wordt geperst uit de zoete amandel (Prunus amygdalus dulcis), de eetbare amandel die we ook in de keuken kennen. De amandelboom stamt oorspronkelijk uit het westelijke deel van Centraal-Azië en...


 
 

Zoete Sinaasappel Etherische Olie

Wat is Zoete Sinaasappel Etherische Olie?

Zoete Sinaasappel Etherische Olie is een van de meest geliefde en toegankelijke citrusoliën in de aromatherapie. De geur is warm, zonnig en zoet, en doet direct denken aan vers geschilde...


 
 

Zoethoutwortel Extract (20%)

Wat is Zoethoutwortelextract?

Zoethoutwortel Extract is een stroperige vloeistof van 80% Glycerine en 20% Zoethoutwortel Extract....


 
 

Zonnebloemolie (Biologisch & Koudgeperst)

Niet alleen lekker in de keuken

We kennen zonnebloemolie vooral als olie voor in de keuken, maar deze olie komt pas echt tot z'n recht op je huid! Het is één van de meest gebruikte oliën als basis van natuurlijke lotions, door z'n...


 
 

Zonnebloemwas

Wat is Zonnebloemwas?

Zonnebloemwas wordt gemaakt van Zonnebloemolie....


 
 

Zwarte Bessenolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Wat is Zwarte Bessenolie?

Zwarte Bessenolie is rijk aan onverzadigde vetzuren die de huid beschermen, voeden en verzorgen. De olie is fantastisch voor zowel de onzuivere, vette en gevoelige huid,...


 
 

Zwarte Komijnzaadolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Zwarte Komijnzaadolie?

Zwarte komijnzaadolie wordt gewonnen uit de zaden van Nigella sativa, een eenjarige plant uit het Middellandse Zeegebied en Zuid-Azië. De olie wordt al duizenden jaren gewaardeerd om haar verzorgende eigenschappen...


 
 

Zwarte Peper Etherische Olie

Wat is Zwarte Peper Essentiële Olie?

De verwarmende geur van zwarte peper geeft energie en stimuleert je concentratie. De geur brengt helderheid en helpt je weer vrijer te ademen. Verwerk in een massageolie om vermoeide spieren te verzachten...



Volg ons op
Over ons
CSR (Impact)